Select your language:   

Deutsch English Romaneste Italiano FranÁais Russian Nederlands Hungarian ISRAEL
       
   
   
   
Informatie
Reiseberichte
Archief
Opinies
Zondagword
Actie
Persoonlijke |gegevens
Vrienden
Video
Brieven
Don Demidoff
Europa |Kulturhauptstadt
Internationale |Oecumene
Don Bosco
Click Ė kinderen
Gebeden van en |doornenpriester
Dagboek van een |doornenpriester
Wijsheid
Bankrekeningen |van de liefde |voor de anderen
Felicitaties
Memento mori
De baziliek te Iacobeni  |Community Church
Internationale raad |van gemeenschappelijke |kerken
De gemeenschap |van de goede |Samaritanen
Technische kasset/ |adressen
Documenten
De hartuitgave
Pers
Contact
Elk klein ding kan ons helpen om de nodige hulp te verlenen aan onze kinderen. Ook als u niet te veel hebt, gaarne ons een klein iets sturen.

God zal dit zegenen.

Iedereen heeft een ruggengraat, maar niet veel kunnen recht staan. In dit land kunnen wij zeggen dat er niemand is die rechtstandigheid heeft . Na de omwenteling komt dit land steeds meer problemen tegen, en de corruptie, van de regering tot de laagste niveaus, is onverdraaglijk. Het aantal van arme mensen groeit steeds meer, in het bijzonder het aantal arme kinderen. Ze hebben uw hulp nodig, urgent, nu. Alstublieft niet dichtraken in uzelf.

Ik zal de waarheid blijven zeggen, ook al mens houdt niet van mij en ik ben nog steeds achtergevolgd. Omdat de dromers zijn degenen die het wereld leven houden, niet de haarklovers. Alstublieft naast mij staan. Jullie Pater Don Demidoff ICCC

De raad van het Europese Parlement heeft het verzoek goedgekeurd van ?De Bond voor Morele Herleving?, vertegenwoordigt door de advocaat R. Giebenrath van Strasbourg, met als onderwerp de marteling, en zal bediscussiŽren in zijn november vergadering in Strasbourg.

Dank God voor deze belangrijke step.

Geachte Pater Don Demidoff,

Hier bijgevoegd de brief van de Commissie van de Europese Raad met als onderwerp het voorkomen van de martelingen, d.d. 10.07.2007

Ik zal zeker op tijd alles doen om mijn brief van 21.06.2007 aan te vullen, vůůr de volgende vergadering van de Commissie, dat zal plaatsvinden in november 2007; daarvoor gaarne mij alle bewijskrachtige documenten en/of bewijsstukken sturen. .

Omdat uw inspanningen belangrijk zijn, ter respecteren van de mensenrechten in het geval van de veel gedetineerden in RoemeniŽ die iedere dag martelingen ondergaan, ik voel me, als mens, verplicht om u mijn diensten als advocaat aan te bieden, onafhankelijk van het betalen of niet betalen van mijn honorarium, de hoeveelheid en de datum dat zulke betaling zou worden gemaakt.

Ten slotte wil ik u vragen om attent te zijn, want uw activiteiten is een permanente kritiek voor de regime..

Hoogachtend, dr. Roland Giebenrath, D.E.A.

Advocaat / E-mail: info@ra-dr-giebenrath.biz

Jesus
is voor de deur van de Paus gekomen, half naakt en verbanden, en deze heeft Hem gevraagd: hoe ben je door de bewaking gekomen? Wie ben je?

En hij is ook voor de deur van de orthodoxe patriarch gekomen: ben je een recht gelover, heeft hij Hem gevraagd? Hoe ken je mijn adres? Wat wil je?

En aan de deur van de evangelische bisschop werd Hem gezegd om naar de volgende vergadering van het constitorium te komen, of, nog beter, om een schriftelijk verzoek in te dienen.

Denkt u dat God zal ons vragen of wij de verzoeken van de Paus, de patriarch of de bisschop hebben nagevolgd? Of zal Hij vragen: wie heb je gesproken over geluk, aan wie heb je goed gedaan, heb je hulp roepen gehoord? Kom je alleen of heb je minstens een persoon met jou gebracht?Als Jesus bij de burgerlijke staat zou moeten staan wat voor godsdienst zou hij aangeven in het formulier?

Wij denken:

Liefde voor de mensen! ?

Aan de te vondeling gelegde kinderen in Cicu, aan de kinderen in het zigeunersdorp Jacobeni, aan de gedetineerden voor wie wij zorgden,  wensen wij van hart een rustige Kerst en het waarkomen van alle wensen in het nieuw jaar.

Met hulp van God,

Jullie pater Don Demidoff ICCC

 


 

MELDUNGEN

 
   De doornpriester - doornen zonder einde: een verder hoofdstuk

De vrij-katholieke priester, Pater Don Demidoff, 61, lid van International Council of Community Churches USA, kan een verder hoofdstuk open van zijn boek " de doornpriester" (ISBN 973-0-03816-3). Op 23 november veroordeelde het...[meer...]...weiterlesen

 
   2 miljoen kinderen verhongeren in RoemeniŽ

- 2 miljoen kinderen vehongeren in RoemeniŽ pater waarschuwt voor dictatuur van het globale kapitaal en de bureaucratie van de Europese Unie Pater Don Demidoff, priester van de katholieke vrije kerk en lid in ICCC...[meer...]...weiterlesen

 

But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship with one another, and the blood of Jesus, his Son, purifies us from all sin.

1 John 1:7

© Bible Gateway's Verse of the Day   
Technische Betreuung und Homepage-Pflege von Werbeagentur HomepageWartung24